300 g. Bixit kjeks
175 g. smør
200 g. Philadelphiaost
120 g. melis
1 ts. vaniljesukker
1 beger lettrømme
1/3 l. kremfløte
1 pk. sitrongele
1 pk. jordbærgele
Løs opp sitrongele i halv vannmengde. La det stå til det blir kaldt. Bland knust kjeks og romtemperert smør. Dytt dette ned i kakeformen som er 30 cm. i diameter.
Rør Philadelphiaosten med melis til den er klumpfri. Rømmen og vaniljesukker røres sammen og helles i den kalde geleen. Stivpisk kremfløten og ha denne oppi blandingen. Hell det hele over kjeksbunnen i kakeformen. La det stå til kaken er stivnet, 3-4 timer.
Når kaken er stiv, røres jordbærgele ut i halv vannmengde. La geleen bli halvstiv, hell den på toppen av ostekaken. La kaken stå til geleen er stivnet. dekk til med plast. IKKE alu. papir,
http://barekaker.blogspot.com/
200 g. Philadelphiaost
120 g. melis
1 ts. vaniljesukker
1 beger lettrømme
1/3 l. kremfløte
1 pk. sitrongele
1 pk. jordbærgele
Løs opp sitrongele i halv vannmengde. La det stå til det blir kaldt. Bland knust kjeks og romtemperert smør. Dytt dette ned i kakeformen som er 30 cm. i diameter.
Rør Philadelphiaosten med melis til den er klumpfri. Rømmen og vaniljesukker røres sammen og helles i den kalde geleen. Stivpisk kremfløten og ha denne oppi blandingen. Hell det hele over kjeksbunnen i kakeformen. La det stå til kaken er stivnet, 3-4 timer.
Når kaken er stiv, røres jordbærgele ut i halv vannmengde. La geleen bli halvstiv, hell den på toppen av ostekaken. La kaken stå til geleen er stivnet. dekk til med plast. IKKE alu. papir,
http://barekaker.blogspot.com/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar